Történetek Eropolisból és azon túlról
A naplót írjapervmen
Eredetileg eszem ágában sem volt blogot írni, de tegnap XY ( tudom ám ki volt ) elvette az egyetlen bizalompontomat, amit a telefonszámom hitelesítésével szereztem, így megfosztott a chatelés, illetve a napi 2 levélírás lehetőségétől. Azért hogy visszaszerezzen ezen jogokat, kénytelen voltam örömpolgárságot vásárolni. Ezáltal pedig lehetőségem nyílt a blogírásra, illetve saját csoport létrehozására.
Az itt megosztott történetek nem újkeletűek, évekkel ezelőtt már publikáltam őket egy zárt Facebook csoportban, így előfordulhat, hogy egyeseknek ismerős lesz némely bejegyzés. Ezek a irományok mind saját kútfőből pattantak elő, ha nem hiszed, az a te dolgod!
Több, mint 1 évtizede regisztráltam először erre az oldalra és kisebb - nagyobb megszakításokkal rendszeresen próbálkoztam partnert találni. Az, hogy ez mennyire sikerült, kiderül a posztjaimból. Azt még hozzátenném, hogy mivel tizenakárhány éve ismerem az oldalt, a 2024 előtt regisztrált ( főleg a női ) profilok 80 %- a már ismerős számomra és nagyjából képes vagyok felmérni, hogy ki a komoly, valós személy és ki az, aki csak privát chatben fárasztja az embereket.
A blog 90 napig fog élni, amíg az örömpolgárságom is.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
9
Számodra látható napló bejegyzés
9
következő
összes bejegyzés
előző
Bukkake party
...szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, mikor felmentem a lépcsőn.Megálltam az ajtó előtt, majd a csöngetés után bebocsátást nyertem. Pontosan érkeztem, pont amiatt aggódtam kicsit, nehogy elkezdjék nélkülem. Ám belépve a garzonlakásba azonnal felmértem a helyzetet. A hölgy pucéran egy szál bugyiban ült a földön, két fickó a kanapén ücsörgött kissé feszélyezve, egy pedig az ablak mellett üdítőt kortyolgatott. Mint később megtudtam, (a 4. férfi) aki beengedett, a bérnőstény barátja,  stricije, élettársa (kinek mely fogalom a szimpatikusabb) volt és persze a fő szervező. Ohh, mióta is ért bennem a gondolat, hogy én is részt vehessek végre egy bukkake partyn!
Ja, hát persze tudom....mikor jó másfél évtizeddel ezelőtt rábukkantam egy igen bájos jelenetre a minden nap éjfél után beinduló Private Gold csatornán. Itt egy izgatóan naiv szőke leányzót fürdetett meg ondóban egy 8 tagú motoros banda és ez ott akkor egy életreszóló élményt jelentett...tudtam, hogy ilyesmiben nekem is részt kell vennem egyszer! 
Már mindenki ruha nélkül várta a kezdést...egy gyors üdvözlés (nem kézfogás volt) után, rekordidő alatt váltam meg a ruháimtól, majd a pénzmozgást követően felsorakoztunk a hölgy előtt...jobban mondva körbevettük. Az esemény szervezője ismertette a szabályokat, ami nem sok lehetőséget biztosított számunkra, de elsőre és ennyi pénzért nekem megfelelt...azaz csöcsfogdosás, szopás (a hölgy részéről!) és arcra,- szájbaspriccelés. Pinát nem mutatott, bugyija végig rajta maradt. Szigorúan betartva a sorrendet jobbról - balra haladt és 3-4 perces cumi után tért a következő ügyfélre...én pont középre kerültem, azaz 3.voltam a sorban. Persze izgatottam vártam mikor kerülök végre én a szájába, közben vertem a faszom, mi mást tehettem volna? Mikor rám került a sor, már léptem is közelebb hozzá vággyal telítve....mikor megcsörrent a telefonja. Bocsánatkérően rámnézett majd felvette. Egy újabb kuncsaft jelentkezett be, kinek készségesen adott rövid útbaigazítást, majd ismét visszatért rendeltetésszerű pozíciójába...de végre már az én pöcsöm volt, amin csámcsogott....hát a technikája nem volt az igazi és a fejét sem szabadott erélyesen ráhúzni, így megpróbáltam enyhe csípőmozgással rásegíteni....3-4 perc után átfordult a következő faszra, majd az utolsóra, utána pedig kezdte elölről a kört. Na, kivártam a soromat, gondoltam most kicsit variálok és kézbe véve farkamat már nyomtam is a szájába újfent........mikor megcsörrent a telefonja! Kezdtem a Kész átverés showban érezni magam és idegesen körbefordultam kamerákat keresve. Ugyanaz a fószer hívta, újabb útmutatásért esedezve, de végül a szolgáltató is megunta a bénázását, közölte vele, hogy már elkezdődött a zsúr és nincs szüksége új beszállóra. Mivel az ideg kezdett bennem egyre nőni, ez megmutatkozott rajtam a későbbiekben is, úgyhogy ahogy letette a mobilt már toltam is a szájába nyáltól és előnedvtől csillogó pélómat. Érdekességképpen megjegyezném,hogy 2 delikvens is óvszerban hagyta csak,hogy a péniszéhez érjen a hölgy.
No, eljött a 3. kör...tudtuk ez lesz a végjáték! Az első férfi orgazmusa frenetikusra sikeredett...ahogy érezte,hogy spriccelni kezd, kihúzta a ribanc szájából és egy hangos horkantás kíséretében útjára engedte az utódokat....ám ami abból a faszból feltört és ahogyan, az pornófilmbe illő jelenetekkel vetekedett...először is az első adag túlívelt a szuka fején és egyenesen felém tartott (kb szembe álltam vele) Ilyen villámgyorsan még kés elől sem hajoltam el, de megkönnyebülten hallottam aztán a földre cuppanó matériát, bár arra mérget nem vennék, hogy a permet nem ért el. Mindenesetre a cucc többi részét már sikeresen juttatta annak predesztinált helyére és mikor végzett, megállapítottam, hogy a csávó jó pár napja nem ürített. Csaj arca úgy volt telepakolva, hogy azt gondoltam nekem már nem jut szabad felület. Másodikként a házigazda folyatta rá a fejére a sűrű váladékot és szerelmes pillantásokat vetett előtte térdelő kedvesére. Végre én kerültem sorra....majd szétrobbantam a látványtól, de előtte még a szájába toltam, hogy felkészüljek a kitörésre....cuppogósra szopott, majd rárántottam és tüzeltem. Az engem igen rosszul érintett várakoztatás és a nem éppen profi szopás elégtételeként, gonosz kárörömmel vettem tudomásul, hogy egyenesen az orrába sikerült az első spriccet transzportálnom, ami prüszkölésre késztette. Mire befejeztem az adagolást, már rá sem lehetett ismerni a szolgáltatóra...az utolsó cseppeket a hajába ráztam, majd arcába töröltem a gecis makkomat. Természetesen kíváncsi voltam, hogy a két srác még mennyivel tud hozzájárulni a földön is egyre jobban terjeszkedő gecitócsához, így végignéztem az akciójukat...bár említettem fentebb, hogy ők csakis gumiban szopatták a kurvát. Az egyik alaposan elbalfaszkodta a csúcspontját, mivel képtelen volt időben lerántani magáról a kotont és így csupán egy fél adaggal tudta megajándékozni az addigra gecitúltengéstől ájuldozó hölgyeményt. Az utolsó komának már nem is hagytunk szabad részt a tündérkénk fején, ezért rápakolta a miénkre én pedig végre közvetlen közelről is megcsodálhattam milyen egy 5 fasz által meggyalázott női fej. Majd még hosszú percekig gyönyörködtünk közösen alkotott művünkben, mielőtt a gecitócsákat kerülgetve könnyes búcsút vettünk volna egymástól.
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.